Kalender

aug

20

  • Bijkomende proeven

aug

21

  • Bijkomende proeven

Inschrijven

dinsdag 30 juni 2020, 10:07

Indien u uw zoon/dochter wenst aan te melden om in te schrijven in onze school, kan u via onderstaande link naar het invulformulier om een aanvraag tot inschrijving te versturen.
 
 
(Dit formulier opent in een nieuw venster.)
 
Via dit formulier kan je aan de school kenbaar maken dat je wenst in te schrijven voor een bepaalde studierichting. Het tijdstip waarop je dit formulier inzendt, bepaalt de volgorde. Na het inzenden zal een medewerker van de school je contacteren om, indien er nog plaatsen beschikbaar zijn, je inschrijving te vervolledigen of, indien er geen plaatsen meer beschikbaar zijn, je plaats op de wachtlijst mee te delen. De medewerker van de school zal je uiterlijk binnen de 4 kalenderdagen na inzending contacteren.
 
--- OPENINGSUREN SCHOOL ---
Onze school is tijdens de zomervakantie gesloten van zaterdag 4 juli t.e.m. woensdag 19 augustus. Inschrijvingen tijdens deze periode zullen pas vanaf 20 augustus beantwoord worden.

Vanaf donderdag 20 augustus is de school op werkdagen telkens bereikbaar tussen 10u en 13u.
 


Ingeschreven in onze school?

woensdag 24 juni 2020, 8:12

Wat als ik ingeschreven ben op deze school?

Nadat je een inschrijvingsdocument hebt ontvangen en dit ingevuld terugbezorgd hebt aan onze school, is je plaats bevestigd.
Er zijn nog een aantal documenten die we nodig hebben om de inschrijving definitief te maken (rapport, attest, …). Eind juni zal je een aantal brieven ontvangen van onze school met heel wat praktische info: hoe bestel ik boeken, hoe ziet de start van het schooljaar er uit,... Zodra je de nodige documenten van je vorige school hebt ontvangen (rapport, attest,...) vragen we je om deze zo snel mogelijk te bezorgen aan onze school via de brievenbus (ten laatste op vrijdag 3juli).
 
We zijn blij jullie welkom te heten op onze school en kijken er naar uit om elkaar te ontmoeten!


Infobrochure 2020-2021

woensdag 24 juni 2020, 8:12

Benieuwd naar onze domeinen en opties in de eerste graad? Benieuwd naar de richtingen in tweede en derde graad? Klik op de foto om onze schoolbrochures te raadplegen! (De brochure opent in een nieuwe pagina.)
 
Klik hier voor ons studieaanbod!
 
    


Opendeur

donderdag 7 mei 2020, 20:56

Dit jaar kan u alle info omtrent onze school terugvinden via deze virtuele tour doorheen onze school. We wensen jullie alvast veel plezier tijdens het virtuele bezoekje!
 


Oud-leerlingendag - 20 oktober 2019

woensdag 20 november 2019, 11:00

Op zondag 20 oktober 2019 vond de oud-leerlingendag plaats. Alle info én foto's vindt u terug op de pagina van de Oud-leerlingenbond.
 
 
 
 


Maandkalender

donderdag 7 mei 2020, 20:56

De nieuwe maandkalender van maart 2020 kan je terug vinden onder de rubriek 'in beeld'.
Of klik HIER om hem rechtstreeks te raadplegen.


broederscholen logo
adres
Broederschool Biotechnische & Sport
Weverstraat 23, 9100 Sint-Niklaas
KBO 0415 245 221 RPR Gent, afd. Dendermonde
contact
Secretariaat
03 760 10 90
info@bio.broeders.be